Vi installerar laddstationer i Nässjö, Höglandet och Jönköping


Elbilar blir mer och mer vanligt i vårt samhälle. Både privatpersoner och företag ser fördelarna som gynnar både klimatet och ekonomin. Att elbilarna blir fler innebär såklart att efterfrågan på laddstationer ökar och elsäkerhetsverkets rekommendation är att installera en laddstation som är anpassad för fordon i hemmet och inte använda ett vanligt eluttag eftersom det kan vara väldigt riskfyllt. Vi på Elteknik AB erbjuder säkra installationer av laddstationer i Nässjö och Jönköping med omnejd.

 

Att tänka på miljön är viktigt och det finns flera alternativ till hur man kan dra sitt strå till stacken för en grönare värld. När det kommer till färdmedel är det många som väljer att cykla och andra åker kollektivt, men fler och fler väljer att investera i en elbil. Med elbil tar man sig fram på vägarna utan att släppa ut avgaser. Tänk dig att vakna upp till en nyladdad bil varje morgon och slippa åka till macken för att tanka när rusningstrafiken är som värst!

 

Är du i behov av laddstationer? Vi är verksamma i Nässjö, höglandet och Jönköping och erbjuder dig möjligheten att kunna ladda din elbil hemma på ett smart och säkert sätt. Med rätt kunskap och erfarenhet hjälper vi dig med installation och leverans av laddbox med trygg och effektiv laddning. Kontakta oss på Elteknik AB så hjälper vi dig med att hitta den bästa och smidigaste lösningen för just dig och ditt hem!

Senaste nytt
Elteknik är en del av Svenska Elkedjan!

Elteknik är en del av Svenska Elkedjan!

Elteknik är en del av Svenska Elkedjan. 

Sveriges enda och största rikstäckande kedja för elinstallatörer.

Med hjälp av Elkedjan är vi en samlad styrka med bred kompetens som hittar den bästa lösningen för våra kunder. 

Här kan ni läsa mer om vad det innebär för just dig som kund hos oss!enlightened

 

Ni kan även ladda ner informationsbladet som PDF nedanför!

Previous Article Vi söker elektriker till vårt team!
Next Article Trädgårdsservice till både företag och privatkunder!
Print

Documents to download

  • Elkedjan(.pdf, 549,4 KB) - 249 download(s)

Name:
Email:
Subject:
Message:
x